1976-1981

Folkeskole : Hjallelseskolen.

En skole som både kalder dårlige og gode minder frem.

Gode, fordi trods de dårlig i form af massiv mobning, så var Hjallelseskolen også der jeg grundlagde min interesse for edb.
Når jeg skulle gemme mig for mobberne, skete det ofte i skolens fysik og edb rum. Hjallelseskolen var nemlig en af de første skoler på Fyn fik installeret edb. Dvs. at det var forløberne for vores tids moderne computere. Nemlig det man kaldte for TTYér. ( Teletypewriter ). En elektronisk skrivemaskine som kommunikerede med en mainframe computer via enten skrivemaskine tastatur, hulstrimmel eller hulkort. Min opgave var bl.a. at lave små routiner som kunne bruges i de øverste klassetrin. Mere info om TTY : http://en.wikipedia.org/wiki/Teleprinter

Et andet minde fra Hjallelseskolen, som jeg også helst havde været foruden, var brugen af Det gammeldags brune papir – toiletpapir 00 – som ikke havde nogen videre sugeevne. Derfor var man nødt til at gøre det lidt blødere ved at man nulrede det med begge hænder. Heldigvis stoppede produktionen af det brune toiletpapir i 1985.

Jeg skiftede fra Hjallelseskolen efter endt 7 kl.