1982-1985

Folkeskole : Marie Jørgensens Skole

Skiftede fra Hjallelseskolens mobning og dårlige stemning til Marie Jørgensens Skole i 1982. Og fik noget af et kulturchok ! Fra en folkeskole hvor der ikke var styr og retningslinjer, men mere tilfældighedernes spil, hvem som fik noget ud af skolegangen.

På Marie Jørgensens Skole, var det kæft, trit og kærlighed. Man tiltalte det meste af lærerstaben med Dem, De og Deres og spanskrøret stod ikke længere væk, end i hjørnet ved tavlen. ( Retfærdigvis skal siges, at jeg aldrig så det i brug )
Mindes med glæde lærere som Fru Holst ( Tysk ), Miss Bird og Fru Fuglsang ( Natur & Engelsk ), Jørgensen ( Geografi ), Kaj Terkelsen ( Dansk ) og Stig Nissen ( Matematik ), som formåede at redde mine få matematiske evner. Stig gik også meget op i at anvende edb i undervisningen og her fandt vi så et fælles ståsted.
Det endte op med at jeg var med til at etablere edb maskinparken på Marie Jørgensens Skole. Det foregik rent praktisk ved at jeg købte maskinerne, skærme og tilbehør hjem. Klargjorde det og satte det op. Hvorefter jeg blev afregnet af skolen.
Det var faktisk min første erfaring og salg med edb udstyr. ( Og jeg tjente endda helt godt på det 🙂 )